FB logo

Tuotteet Lämpötuotteet

UUTUUS: Laaja valikoima valmiita Lämpökäsineitä

Olemme vihdoin löytäneet valmiita lämpökäsineitä jotka kelpuutimme valikoimaamme. Gerbing- lämpötuotteita on saatavilla moneen käyttötarkoitukseen: ohuet nahkasormikkaat (alunperin tehty metsästäjille), paksummat toppasormikkaat hiihtäjille ja nyt myös helposti puettavat rukkaset sekä muhvi-malli käytteettömille käsille. Näissä tuotteissa pieni akku on ranteen kohdalla ja sekä ohuemmat aluskäsineet isommalla akulla joka kulkee esim. takin taskussa.

MicrowireTM- teknologian ansiosta käsineissä on hyvä lämmönjohtokyky ja kestävyys. Microwire on todella ohut ja huomaamaton ja jakaa lämpöä tasaisesti kämmenselkään sekä sormien sekäpuolelle (myös peukalo) ja käsinemallista riippuen; sormenkärkiin ja/tai kämmeneen. Käsineissä 7,4V uudelleenladattavat litiumakut joissa portaittainen tehonsäätö. Käsineet myydään pareittain ja pakkaukseen sisältyy akut ja latauskaapeli.
Lisätietoja esitteessä.

HUOMIOITHAN,
että mitään lämpötuotteita ei suositella käytettäväksi kun käsissä on tuntopuutosta esim. suojatunto ja kylmä-kuuma erottelukyvyn häiriöt. Käyttö muutenkin vain asiantuntijan ohjauksessa.