Tuotteet Toimitusehdot

Villa Manus Oy:n myynti- ja toimitusehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Villa Manus Oy:n ja asiakkaan välisessä liiketoiminnassa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu.

1. Hinnat
Hinnat voimassa olevan kuvaston mukaisesti.

2. Toimitusajat
Varastoitavat tuotteet 2 - 6 arkipäivää, ei varastoitavat tuotteet sopimuksen mukaan.

3. Maksuehdot
Kuluttaja-asiakkaat: postiennakko. Sopimusasiakkaat sopimuksen mukaan. Laskutusasiakkaat: 14 päivää netto. Viivästyskorko 7,0 %.

4. Toimitusehdot
Toimitus- ja pakkauskulut veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti. Kuluttaja-asiakkaiden postituskuluihin lisätään ALV 24 % sekä postiennakkomaksu. Kuluttaja-asiakkaiden hinnasto nähtävillä Villa Manus Oy:n internetsivuilla.

5. Luovutusehdot
Tavara katsotaan luovutetuksi asiakkaalle, kun asiakas itse tai hänen edustajansa on sen vastaanottanut.

6. Palautukset
Tuotepalautuksista tulee aina sopia etukäteen Villa Manus Oy:n henkilökunnan kanssa. Asiakas maksaa toimitus- ja palautuskulut mikäli kyseessä on ostajan virhe eli tuotteen laadussa tai toimituksessa ei ole virhettä. Palautuksissa tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan sekä mukaan tulee liittää ostajan tiedot. Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla (pitää sisällään myös valmistuet, joihin tehty muutostöitä) ei ole palautusoikeutta. Vääristä asiakaspalautuksista perimme postituskulut.

7. Tavaran omistus
Villa Manus Oy pidättää omistusoikeuden tavaraan itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu.

8. Muutokset
Hinnat ovat toistaiseksi voimassa. Villa Manus Oy pidättää oikeuden hintojen, myynti- ja toimitusehtojen sekä tuotteiden muutoksiin. Mikäli kuvastossa olevan tuotteen saatavuus loppuu, pyrimme korvaamaan sen vastaaavalla. Tällöin asiakkaalle ilmoitetaan asiasta erikseen. Tuotteissa noudatetaan arvonlisäveroa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja Villa Manus Oy pidättää oikeuden tarkastaa myyntihintaa, mikäli arvonlisävero muuttuu kuvaston voimassaoloaikana.