Yksilöllistä palvelua

Villa Manuksen toimintaterapeuteilla on vankka kokemus yläraajan tuennasta ja laaja alan tuntemus. Nämä mahdollistavat vahvan pohjan palvella asiakkaitamme yksilöllisin tuentaratkaisuin. Toimintaterapeuttimme ovat Valviran rekisteröimiä ammattilaisia ja noudatamme Suomen Toimintaterapeuttiliiton ammattieettisiä ohjeita.

Jokainen asiakas on yksilöllinen ja tavoitteemme on löytää juuri hänelle sopiva yläraajan tuentaratkaisu. Laaja tuotevalikoima ja vahva kokemus yläraajan tuennasta mahdollistavat monipuolisen tarkastelun asiakkaan tuennan tarpeesta sekä sopivan tuen löytämisestä. Teemme tarvittaessa muutostöitä valmistukiin tai valmistamme yksilöllisen tuen asiakkaalle sopivalle materiaalista. Yksilöllisia tukia tehdään ranteelle, sormille, kyynärpäälle, olkapäälle ja kaularangalle.

Meillä on myös myönnetty Avainlippu-merkki toimintaterapeutin palveluille.