Ajankohtaista

10.1.2019 Villa Manuksen tiimi täydentyi tuote-edustajalla

Tiimimme täydentyi vuoden alusta Katjalla, joka toimii Villa Manuksen tuote-edustajana. Tulemme mielellämme esittelemään tuoteuutuuksia. Olethan yhteydessä meihin, niin sovitaan tapaaminen. Katjan tulet tapaamaan tulevilla messuilla, koulutuksissa tai tuote-esittelyissä.

29.11.2018 Kuljetusyhtiössä häiriö järjestelmässään ja viiveitä toimituksissa

Käyttämämme kuljetusyhtiö Postnord tiedottaa häiriöstä järjestelmässään sekä rahtialuksen yllättävästä huoltotyöstä, jotka aiheuttavat viiveitä toimituksiin.

“Teknisen vian vuoksi osassa kuluttaja-asiakkaille lähtevistä saapumisilmoituksista lukee tällä hetkellä väärä noutopiste. Asiakkaita kehotetaan tällaisessa tapauksessa odottamaan uutta saapumisilmoitusta. Vika on paikallistettu ja sitä korjataan parhaillaan.

Yksi PostNordin kuljetuksiin käyttämistä rahtilaivoista on lisäksi ollut huoltotöistä johtuen poissa käytöstä tämän viikon ajan ja palaa liikenteeseen perjantaina 30.11. Huoltotöiden aiheuttama suma pyritään purkamaan terminaaleissa viikonlopun ja alkuviikon kuluessa.”

Pahoittelemme viivästyksistä aiheutuvaa haittaa ja Postnord pyrkii palaamaan mahdollisimman nopeasti normaaliin aikatauluun.

1.11.2018 Lämpökäsinetoimituksissa viivettä

Valitettavasti lämpökäsinetoimituksissa on tällä hetkellä viivettä. Valmistaja kertoo, että maailmanlaajuinen pula akkukennoista viivästyttää tuotantoa.
Pahoittelemme pitkittyneitä toimitusaikoja!

15.10.2018 Koulutuskalenteri 2019 on julkaistu

Koulutuskalenteristamme löytyy muun muassa suosittu Lastoituksen perusteet -koulutus sekä suuren kysynnän ansiosta myös Kaularangan tuenta -koulutus. Ilmoittautuminen on jo alkanut, varaa paikkasi soittamalla 09-454 3650 tai sähköpostilla info(at)villamanus.com

10.10.2018 www.villamanus.com-sivusto on uudistunut

Sivuilta löytyy mm. laaja tuotevalikoimamme nopeasti ja helposti sekä kattavat palvelumme. Uusi koulutuskalenterimme on myös luettavissa sivustolla.

Myös tuttu tuotekuvastomme terveydenhuollon ammattilaisille on ladattavissa sivuilta. Tuotekuvastoa pääset selaamaan syöttämällä salasanan sivulle. Salasanan kuvastoon saat meiltä sähköpostitse, info(at)villamanus.com, tai soittamalla numeroon 09-454 3650.

Vastaanotamme tuotetilaukset jatkossakin tuttuun tapaan sähköpostitse info(at)villamanus.com. Muistathan ilmoittaa laskutus- ja toimitusosoitteen sekä mahdollisen y-tunnuksen.

4.10.2018 Villa Manus mukana Hyvä ikä 2018 -messuilla

Hyvä ikä -messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 3.-4.10. Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja vaihtamaan kuulumisia!

3.10.2018 Villa Manus on avannut verkkokaupan yksityisasiakkaille

Olemme avaanneet verkkokaupan kuluttajille osoitteeseen www.kauppa.villamanus.com. Valikoimastamme löytyy mm. sormi-, peukalo-, ranne- ja kaulatukia sekä muita arjen apuvälineitä. Tervetuloa tutustumaan!