Koulutukset

Asiantuntijuus on myös tiedon jakamista

Villa Manus Oy järjestää erilaisia lastoitukseen liittyviä koulutuksia toimintaterapeuteille. Koulutukset järjestetään tiloissamme Vantaan Myyrmäessä ja koulutustarjonta on nähtävillä koulutuskalenteristamme. Koulutuksemme sisältävät teorialuennon sekä käytännönläheisen työpajan, jossa osallistujat pääsevät itse harjoittelemaan lastoitusta. Kouluttajina toimivat yläraajan tuentaan erikoistuneet asiantuntijamme.
Lataa tästä koulutuskalenteri.

Ilmaiset Orfit-koulutukset huhtikuussa

Huhtikuussa 2019 on tulossa kolme ilmaista Orfitin koulutusta, joissa on mukana Orfitin edustaja Marc Blij. Koulutukset ovat suunnattu toimintaterapeuteille, kipsimestareille ja apuvälineteknikoille. Koulutuksiin on rajattu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu nopeasti.

Tutustu toimintaterapeuttien koulutukseen tästä. Huom. yksi paikka/ per yksikkö.
Kipsimestareille suunnattuun koulutukseen pääset tästä.
Apuvälineteknikoiden koulutus pidetään Metropolian tiloissa Vanha Viertotie 23. Lue koulutuksesta tästä.


Tilauskoulutukset omalla paikkakunnallasi

Tarjoamme myös työyhteisön tarpeiden mukaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Tilauskoulutuksen voi järjestää joko Villa Manuksen tiloissa Vantaa Myyrmäessä tai työyhteisön omalla paikkakunnalla.


Esimerkit tilauskoulutuksista:

Kaularangan tuenta

Sisältö: Kurssi sisältää luennon tuennan teoriasta, valmistukien analysointia, pohdintaa erilaisista potilasryhmistä ja heidän tarpeista kaularangan tuennassa sekä käytännönharjoituksia. Kurssilla pääsee valmistaa kaularangan tuen matalalämpömuovista.

Kohderyhmä: soveltuu kaikille, jotka tekevät työssään kaularangan tukia. Max. 10 osallistujaa.

Toteutus: 1 päivän koulutus

Spastisen yläraajan tuenta

Sisältö: Kurssilla perehdytään spastiseen yläraajaan ja sen tuentaan teorian, käytännön kokemuksien ja käytännön harjoittelun avulla. Kurssilla pääsee valmistamaan lepolastan matalalämpömuovista.

Kohderyhmä: Aiempi kokemus lepolastojen valmistuksesta antaa hyvän pohjan kurssin keskeiseen sisältöön. Max 10 osallistujaa.

Toteutus: 1 päivän koulutus